ARCHITECT LEUVEN

Architect-LeuvenBent u op zoek naar een architect of architectenbureau in Leuven?

Het architectenbureau van architect Bart, gevestigd te Baal deelgemeente van Tremelo in de regio van Leuven, levert architecturale diensten voor nieuwbouw, verbouwing en/of renovatie projecten aan kandidaat bouwers in de omgeving van Leuven. Architect Bart richt zich op architecturale residentiële opdrachten die gerealiseerd worden in de regio Leuven.

Voor elke nieuwbouw, verbouwing of renovatie te Leuven van bv. uw woning of interieur, de uitbreiding van uw woon- of werkruimte, de vernieuwing van uw keuken of badkamer, uw woning aanpassen aan de nieuwe energienormen of reglementeringen in Leuven…welke bouwplannen u ook op het oog hebt in Leuven, architect Bart staat garant voor duidelijke afspraken, de wettelijk verplichte opvolging en professioneel advies in de hele regio in en rond Leuven. Als u wilt weten wat dat praktisch inhoudt, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking. Architect Bart kan steeds ter plaatse komen in de regio in en rond Leuven.

Wat is belangrijk bij architectuur? Bij architect Bart heeft u de vrijheid om zelf de lijnen uit te zetten. Voor al uw dromen in verband met bouwplannen in de regio Leuven kan u bij architect Bart terecht. Architect Bart is een jonge dynamische gediplomeerde architect in het Leuvense. Voor kleine verbouwingen, renovaties of grotere nieuwbouwprojecten in Leuven bent u bij het architectenbureau van architect Bart aan het juiste adres. Samen met uw aangestelde architect bespreken we samen uw wensen in detail waarna ze worden uitgewerkt tot u tevreden bent. Een klassieke stijl? Iets tijdloos of modern? Naargelang uw persoonlijke smaak en uw budget kan u steeds bij architect Bart in Leuven terecht.

Woningen en villa’s in Leuven van architect Bart laten zich met niets vergelijken. Ze hebben geen pretentie, maar stralen klasse, sfeer en persoonlijkheid uit. Onze creaties maken op een natuurlijke manier deel uit van onze leefomgeving Leuven. De voorliefde van ons creatief team gaat uit naar zowel tijdloze, rustige klassiekers met een ingetogen charme, alsook naar hedendaagse woningen met zuivere architecturale lijnen. Beiden met de juiste verhoudingen die naadloos integreren in het landschap van Leuven.

In Leuven en omgevende regio’s kunnen architecten zich uitleven in vooruitstrevende hoogwaardige duurzame architecturale bouwprojecten. Architect Bart heeft naast kleinschalige architectuurprojecten ook ervaring in grotere publieke bouwprojecten in het Leuvense. In de dichte binnensteden van de Leuven richt architect Bart zich op residentiële appartementen en/of groepswoningen. Daarnaast is architect Bart ook actief in kleinschalige industriële architecturale bouwprojecten in de industriële sites van Leuven.