ARCHITECT AARSCHOT

Architect-AarschotArchitect Bart wil zijn passie voor architectuur en vormgeving graag delen met iedereen in Aarschot die houdt van originaliteit, vormschoonheid en levenskwaliteit om zoveel mogelijk mensen en inwoners van Aarschot mee te laten genieten van de kracht en de uitstraling van een architectuur waarin authenticiteit en moderniteit op een unieke manier worden verenigd.

Onze architectuurvisie tracht enerzijds uit te gaan van een cradle to cradle principe alsook actief betrokken te zijn in de energievoorziening van zijn gebruikers uit Aarschot. Architect Bart creŽert voornamelijk duurzame architectuur voor particulieren in Aarschot en zijn omgeving om uiteindelijk levenslang in te wonen en leven.

Of uw voorkeur uitgaat naar klassiek geÔnspireerde architectuur of eerder naar de strakkere lijnvoering van de eigentijdse woonarchitectuur; Architect Bart pakt elke stijloefening aan met dezelfde zin voor perfectie, dezelfde passie voor authenticiteit en dezelfde grondige kennis van zaken. Onze architectuur in Aarschot onderscheidt zich niet enkel door een mooi uitgebalanceerde vormgeving en verhoudingen, maar ook door de verzorgde detailafwerking in de uitvoering. Bij architecten is een detail nooit zomaar een detail. De passie voor het ontwerpen koppelt architect Bart aan een gedegen technische kennis en een grondige opvolging van de werken tot in Aarschot en omgeving.

Architect Bart vormt een multidisciplinaire groep van ontwerpers uit Aarschot en omgeving waarin de samenwerking tussen architecten, stedenbouwkundigen en landschapsontwerpers van cruciaal belang is. Architect Bart wenst als 'multidisciplinair architectenplatform' deel te nemen aan het architecturaal maatschappelijk debat in Aarschot in een breed thematisch spectrum van wonen, welzijn, mobiliteit, duurzaamheid, publieke ruimte, stedelijkheid en samenlevingsproblematiek in de bebouwde omgeving van Aarschot.

Architect Bart is een jong en dynamisch architectenbureau dat zich richt op de ontwikkeling van architectuur voornamelijk in de private residentiŽle woningbouw in de regio Aarschot en daarbuiten. In onze ontwerpprocedure is de inbreng van de bouwheer primair. Daarnaast communiceren wij intens met stedenbouwkundige diensten, studiebureaus, opdrachtgever en andere partners. Onze creatieve aanpak van het ontwerp, het hoge niveau van professionele uitwerking, en intense proces- en kostenbewaking leiden tot functionele architectuur. Architect Bart werkte al samen met verschillende bouwprofessionelen uit Aarschot en omgeving. Architect Bart en eventueel freelance architecten, ingenieurs, landmeters en ruimtelijke planners die betrokken worden bij uw bouwproject zette zich duurzaam, rationeel en actief in voor de vormgeving van een kwalitatieve leefomgeving van Aarschot en omgeving.